FabriciusDesign
Design
Lyddæmpning
Aktiviteter
Profil
Kontakt
English
Aktiviteter
På Dansk Arkitektur Centers Restaurant og Café er det muligt, at se ca. 20 af FabriciusDesigns akustiske frottage billeder. Motiverne er hentet i arkitektoniske detaljer i byens rum, især aftryk af forskellige kloakdæksle. Inspireret af gobelinerne på Kronborg Slot, fungerer billederne som både lyddæmpning og udsmykning i det smukke, gamle pakhus, hvor DAC har til huse.
DAC_daekselr
Billedserien: "Morgensol over kloakdæksler" er en del af den funktionelle udsmykning, som kan ses på DAC. Den består af 3 frottagebilleder hver i målene 60x120cm.
På DAC vises også andre frottage-aftryk inspireret af f.eks. brosten i Slotsgården, afløbsriste, vindueshængsler og smukke gamle gulvplanker.
Hanne Fabriciusom er som formand for Kronborg Gallerierne initiativtager og projektleder på foreningens kommende udstilling "Hamlet alias Amlet". Ligeledes har hun brugt sin baggrund, som etnolog og kunstner blandt andet i forbindelse med udstilling: "Renæssance Inspiration" 2014 på Kronborg.
På den kommende udstilling Hamlet alias Amlet, vil kunstnere og designere fra Kronborg Gallerierne fejrer Shakespeare Året 2016 med en spændende og anderledes kunstudstilling på Kronborg Slot i Sommeren 2016. Udstillingen fortælle, illustrere og fortolke på en levende måde det oprindelige sagn om prins Hamlet/Amlet, for et bredt nationalt og internationalt publikum i et unikt samarbejde mellem kunst, kulturhistorie og arkæologi. 
Hamlet_logo Avis_mini
Kunstudstilling "Kronborg Inspiration" i Det blå Galleri 2014 gav 20 kunstnerne og designere fra Kronborg Gallerierne deres bud på tolkninger af Kronborgs ånd og Renæssancen i nye værker indenfor billed- og smykkekunst,  lyd, glas, tekstil og skulptur. Fotografer og andre kunstnere så Kronborg fra nye vinkler og viste, hvordan slottets interiør og ornamentik inspirerer til nytænkning i former og mønstre. Samtidig gav udstillingen historiske facts og gode historier, om de kendte og ukendte inspirationspunkter, som kunstnere tog udgangspunkt i.
Frederiksborg Pibekrave
Det blaa Ren_insp Katja
Det blaa_lykke2 Det blaa_kaabe Linda